Julefrokost

“Christmas presents”

 photo vdovd_zps9091c0f1.png
Hej kære læsere, som lovet et indlæg hvor jeg ville vise hvad jeg var så heldig at få i julegave! Som mange ved fra min forrige blog er jeg i gang med at uddanne mig som frisør, og sakse er meget dyre, så derfor havde jeg aftalt med mine forældre og mormor at jeg kunne få et helt sæt i julegave, så vidste faktisk hvad jeg fik. Dog fik jeg en lille ekstra ting, et Dr. Dre headset i samarbejde med mit store forbillede og idol, Lady Gaga. Så, så, så glad, havde slet ikke forventet en ekstra ting, og slet ikke sådan en god ting! Fik også en koncertbillet til Kato af min søde veninde Misser, meget komisk fordi gav hende præcis det samme! Så derfor skal billetterne laves om til noget andet vi kan lave sammen, vil ikke fortælle noget da jeg ved hun læser med!

Nu er der heller ikke mange dage igen til nytår! Glæder mig rigtig meget da jeg skal tilbringe den med de piger som betyder mest for mig og så inde på et diskotek hvor det nok skal blive en super fed aften! Skal lige have overstået de sidste dage her som for mit vedkommen står på arbejde og arbejde, selv lige 5 timer på mandag, så for nok at se til!

2

  • Super fin blog du har 🙂
    Hvor kan man købe Lady GaGa head-settet, og ved du, hvad det koster? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emina Elisabeth Lehnert

      Tusinde tak 🙂
      Ja, headset’et er købt i Fona til 1200 kr, hvad jeg ved! Ellers kan man sikkert også finde det inde på Gaga’s hjemmeside.
      – håber det hjalp!
      //Emina

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost