Nelly.com top 'Estradeur'

”Nails in time”

 photo neglesammen_zpsbdd790a9.png
 photo neglesammen1_zps91cd84db.png
 photo neglesammen3_zpsbf671a6d.png
 photo neglesammen4_zps28ff34a1.png
 Hej kære læsere! Så er halvdelen af første uge, efter jeg er kommet tilbage i salonen, gået! Må sige, det er lidt hårdt, men godt alligevel, selvom jeg savner skolen rigtig meget, eller mere at have tidlig fri og ikke mindst lørdagsfri.

Fik lyst til at vise jer de sæt negle jeg har haft igennem tiden, på de 2 år, elsker alle de sæt jeg har haft, og har mange flere skøre idéer til negle, for mig skal negle ikke være almindelig, jo vildere og farverrige de kan være, jo bedre! Neglene er sat efter orden, altså rækkefølge, så det sidste billede (blå & hvide glimmer-negle) er dem jeg pt. har! Ved allerede hvad jeg skal have næste gang jeg skal hjem til min svigerinde, hehe.

I morgen møder jeg først kl. 12, så kan sove længe, det bare lækkert!
Hugs N’ Kisses // Emina

2

  • Hei!
    Er første gang jeg er inde på din blog – blev lige nysgerrig da jeg så billedet med neglene.
    Du er måske blevet spurgt for, men jeg har lige et par spørgsmål mht negle:O)
    Er det dine egne og laver du selv designet på dine negle?
    Er du ved at uddanne dig som negleteknikker, siden du også er på skole?
    Smider du ikke lige et link til klinikken, hvor du er, hvis man en dag skulle så lyst og råd til smukke negle igen ;O)

    Håber ikke det var for mange spørgsmål på en gang, det kan være jeg finder svar på noget af det, når jeg kigger videre:O)

    <3
    Pia Sabine

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Emina Elisabeth Lehnert

      Hej Pia Sabine!
      Du spørg bare løs, det gør intet 🙂
      Men nej, det ikke mine egne natur negle, jeg er igang med at uddanne mig som frisør, og står meget med hænderne i vand, så mine egne negle er total ødelagt, kan man sige, de blev hurtig grimme, flækkede og kunne ikke holde på neglelakken, vi havde en negleteknikker i min salon, men her for et år siden rykkede hun et andet sted hen desværre. Dog er jeg så super heldig, at en af mine brødres kærester, altså min kære svigerinde, er negleteknikker og det er hende som nu laver negle på mig! Hun prøver metoden der hedder ”dip in”, og har et stort udvalg, og ja, hun er super dygtig og laver faktisk stort set negle på alle mine veninder også! Hun er heller ikke særlig dyr, som sagt kan en negleteknikker hurtig koste op til 6-700 kr., det en meget normal pris, hvis du vil have kvalitet og ikke sådan noget møg. Du må endelig kontakte mig hvis du vil have mere info om Katrine, som hun hedder, hvis du kunne være interesseret, hun tager en god pris, og det er passende for studerende!

      Hugs N’ Kisses // Emina

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly.com top 'Estradeur'