''Ebay guf - I love it!!''

GOODIEBOX

 photo dvosdv_zpse318cec2.png
 photo varingewgvw_zps7dc22e1d.png
 photo gvaringwg_zps387b7318.png
 photo sdvgjsr_zpsdc7eafa0.png
 photo sgaringjsr_zpscd4e9f61.pngHej kære læsere! Så kan jeg også sige efter 3 hårde arbejdsdage, at jeg har påskeferie i hele 5 dage! Det er simpelthen så skønt, noget jeg virkelig har set frem til, må jeg sige. Kom hjem for en halv time siden, så er helt done for i dag, så det lige noget sen aftensmad, og så vil jeg putte mig under dynen og sove længe i morgen, det bliver rart.

Tilbage til emnet, det jo GOODIEBOX tid! Kan ikke sige nok, elsker GOODIEBOX! At få en lille gave hver måned, bliver man ikke spor træt af, dog må jeg hælde til den lidt negative side i denne omkring, desværre! Som i kan se for man denne omgang en Head & Shoulders shampoo og balsam med…. Når man står i en salon, som jeg gør ved man at sådan et mærke ikke er spor godt for håret, det indeholder: sulfater, kunstige silikoner, sulfus og en masse andet skidt, faktisk kan man lige så godt tage den opvaske sæbe som man vasker op i, samme møg er i dem nemlig, så derfor kæmpe minus til denne måneds GOODIEBOX, og det er altså rigtig øv som kunde at opleve de synker dybt ned til supermarkedet højden, også selvom de smør godt med tungt på, om det er godt, så nej piger! Det er ikke godt, så fy GOODIBOX, det er en om’er!

Hugs N’ Kisses // Emina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''Ebay guf - I love it!!''