Me, myself & I in Malene Birger and Levis

“Min makeup rutine”

 photo earingjge_zps76cd0b1c.png
 photo daringke_zps9bc91d25.png
 photo dgeg_zps90240428.png

Endelig net igen! Dette indlæg var rigtig ment skulle have været oppe i eftermiddags efter jeg var kommet hjem fra skole, men ved ikke om Bloggersdelight har haft problemer eller det bare er det møg net vi har i huset! Men er på igen, så det er jo dét som tæller.

Vil gerne vise jer lidt mere om mig selv, og derfor starter jeg ud med at vise jer omkring min dagsmakeup. Hvilke produkter jeg bruger, går meget op i mine produkter er ordentlige og lækre og helst ikke indeholder for mange skadelige ting, har længe været fast MAC-pige, førhen var jeg ren Nilens Jord, og nu er jeg lidt blandet, men en god blanding af nogle favorit mærker! 

Som i kan se, og ikke noget jeg skjuler (kan man jo heller ikke) eller benægte, så bruger jeg falske vipper, det er noget jeg har gjort i 3-4 måneder efterhånden da jeg ville forsøge mig med eye-ekstensions, som gav bagslag og jeg mistede mine egne vipper, så var tvunget til at bruge falske, da jeg som sagt ikke havde nogle vipper mere. Mine vipper er vokset ud nu, men har holdt fast i falske vipper alligevel, også kan ikke vænne mig af med dem, da de giver det jeg søgte med eye-ekstensions, nemlig bambi-look og så er det utrolig rart at man ikke skal slåes med vipper som driller en om morgnen, og det er utrolig let når man skal have makeup af om aftnen, så det er noget jeg elsker at have!

Bruger kun concealer (fra Clinique) og pudder (MAC), da jeg synes at foundation kan blive for meget, så bruger jeg en gang imellem lidt rose til kinderne. tegner jeg selvfølgelig mine bryn op, og bruger en øjenskygge til det, brugte på et tidspunkt en rigtig øjenbrynsliner fra Clinique, men er bare blevet gladere for MAC’s øjenbrynsfarve. Så er jeg lige inde i en periode hvor jeg i stedet for at bruge øjenskygge bruger eyeliner, en flydende til over og en pind til under. Synes Nilens Jord laver den bedste flydende og Lancôme har den bedste eyelinerpind og så min yndlings mascara jeg altid vil holde mig til! MaxFaktor ‘Xperience’. Sidst men ikke mindst bruger jeg en EOS læbepomade jeg har fået af min søde veninde Danijela, som jeg elsker, den er super god, dufter sødt og giver bløde læber. Alt i alt, er dette rammen for min dagsmakeup, enkel og ikke for meget.

 

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Me, myself & I in Malene Birger and Levis