''Shine bright like a diamond''

“Weekenden”

 photo faringfjaringwef_zpsd94a9085.png
 photo bvpbrg_zps1224a93b.png
 photo saringgegrg_zps51814a90.png
 photo bdumlbmsg_zpsed6f0a10.png
 photo gpwgeg_zpsc98a94f4.pngHej kære læsere! Så er weekenden ved at lakke mod enden, beklager stilheden som foregår pt., men når man ikke føler der er noget spændende som sker, så er der vel ingen grund til at blogge og sådan er det lige for tiden, desværre.. Lad os håbe det snart vænner! I går var familien og jeg i Sverige, ovre i det kæmpe store nye shopping center som lægger i Malmø, over 200 butikker, på 4 etager. Virkelig god tur, fik ikke shoppet så meget faktisk, lidt hårprodukter, en fed top og en cardigan (som i ser på billederne), da jeg har 3 fødselsdagsdage inden for næste 3 uger, så skal spare på pengene!

I morgen, og den næste uge her har jeg ferie, wuhu! Starter ferien ud med at tage hjem til min søde svigerinde og få lavet negle, allerede klokken 8:30 i morgen tidlig, glæder mig godt nok meget! Ellers står ferien lige pt., ikke på det vilde, men lad nu se, kan man hurtig ændre på.

Hugs N’ Kisses // Emina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''Shine bright like a diamond''