''Fest med de bedst''

”Så røg det lange hår”

 photo foto3_zpse5a24c47.jpg
Så skete det… Har længe vist det ville komme, mit hår har i lang tid været, sagt på en nem måde ”dødt”. Det kunne ikke mere, hverken modtage farve, holde på farve eller se sundt ud, total ødelagt! Som sagt, sådan ser rigtig mange frisørelevers hår ud fordi de konstant skal prøve ting af, og i dag fik de endelig muligheden for at klippe mig korthåret. De tog bare lige fat i min hestehale og klippede, en hver langhårets mareridt, og for at være ærlig, så var det forfærdeligt! Tårrene væltede ned af kinderne, men tog mig sammen og kom igennem klipning, lige til da håret blev stylet og kappen røg, så væltede tårrene ud igen, og det har de gjort hele aftenen.

Det er en kæmpe forandring, en jeg slet ikke var klar til oppe i hovedet, alle siger ”jamen, det var det bedste, nu bliver det sundt igen og det kun hår, det vokser ud”. Problemet med denne sætning er slutningen, ja det vokser ud, men det vil tage mange år før jeg får den længde igen jeg havde og det gør ondt! Tør dårlig kigge mig i spejlet, ser så anderledes ud, og kan ikke finde ud af om det på den gode eller dårlige måde. Skal selvfølgelig vænne mig til det, men aller mest, lige nu.. Har jeg SÅ meget lyst til bare at lukke mig inde og ikke vise mig før mit hår er langt igen. Tænk hår kan havde sådan en stor betydning for en, men den følelser kender stort set alle piger! Vi elsker og forguder vores hår og vil have det langt og lækkert, og vi nægter at få det klippet, fordi så snart 2 cm ryger, føler vi os allerede korthåret. Må indrømme, det var en overdrivelse, fordi det jeg nu har er kort, page kort, op til hårgrænsen kort, så tøser, lad være med at tro at 2 cm er kort!

Vi er alle sammen nogle små tøser når det kommer til vores hår, men nu, vil jeg kun lade håret gro, og få langt og sundt hår, fordi det er pisse grimt, at rende rundt med 5 fjer i 2 rækker, som mange langhåret piger gør, fordi de nægter at lade sig klippe fordi de føler 2 cm gør dem korthåret. Men det bare ikke spor pænt med 5-10 cm af det nederst på ens hår som er så tyndt at det ligner der hænger 4 hår tilbage.

Vil prøve at få noget søvn nu, vækkeuret ringer kl. 6, er ikke spor træt, men må sove. 
Hugs N’ Kisses // Emina 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''Fest med de bedst''