''Nails in time''

”At shoppe gør mig glad”

 photo vgmgaeligg_zps35707c99.png
 photo bhrumlje_zpsd2a61b7e.png
 photo aringoslashwraring_zps4c6a02aa.png
 photo vgsaringg_zpsb86ca51e.pngHej kære læsere! Er så småt på vej i seng, er såååå træt! Ved ikke lige hvad der sker for tiden, holder ikke særlig længe mere hen på aftnen, når jeg har spist aftensmad er jeg bare færdig og vil i seng og sove, føler mig til gengæld super frisk næste morgen, så det da altid lidt positivt!

Da jeg kom hjem lå der en masse skønne ting til mig, min top fra Nelly.com kom, aldrig oplevet de var så hurtig, så det var da rart! Havde bestilt en tube top fra H&M, som også var kommet, så havde jeg bestilt min favorit hårlak, og hentet den før jeg mødte i morges på arbejde, og så sidst, er jeg altså hoppet med på Acne Killer-bølgen! Det skal vel prøves, så havde i mandags bestilt sådan 2 hjem, betalte kun fragten på 39 kr., not bad! Vil selvfølgelig også give en anmeldelse af masken, har siddet og kigget lidt på youtube med andre, hvordan de synes om den, men synes altid man skal kan bedømme ting, vi er jo alle forskellige og har hver vores mening, så prøves skal den, lad os håbe det er en pulser!

Nu vil jeg se lidt Paradise, og så i seng – hvis jeg selvfølgelig ikke falder i søvn imens, ville være typisk, hehe.
Hugs N’ Kisses // Emina 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''Nails in time''